Sarıyer Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Boğaziçi Voleybol Turnuvası’nın üçüncüsü İlbank ile Spartac Subotico oynanan final maçıyla sona erdi. Bu yılki turnuvanın şampiyonu İlbank oldu.

3Sarıyer Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan son karşılaşmada İlbank, 3-0 skorla Sırp rakibine meydanı bırakmadan turnuvanın birincisi oldu. Spartac Subotico’nun ikinci olduğu turnuvada, üçüncülük ev sahibi takımı Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol takımı olurken, dereceye giren takımlar kupalarını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in elinden aldılar.

Sarıyer Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuvaya Sırbistan’dan Spartac Subotico, Yunanistan’dan Marcopoulo, Bulgaristan’dan VC Levski, Türkiye’den ise Sarıyer, Trabzon ve İlbank katıldı. 5 gün süren karşılaşmalar fair play kurallarına uygun olarak oynanırken, Sarıyerli sporseverler yoğun ilgi gösterdiği maçlar büyük bir mücadele içinde gerçekleşti. Turnuvanın son gününde ilk üç için kıyasıya yarışan takımlardan ev sahibi takım Boğazın Sultanları, Trabzon İdman Ocağı’nı 3-0 yendi. Birinciliğin belirlendiği karşılaşmada İlbank güçlü rakibi Spartac Subotico’yu 25-18, 25-24, 25-17 setlerle yendi.

Turnuvanın kupa törenine katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bütün takımlara sezon maçlarında başarılar dileyerek, Başkan Yardımcısı Semra Kartal ile birlikte İlbank ve Spartac Subotico’ya madalyalarını ve kupalarını verdi.

1
5


2