Boğaziçi Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu, Boğaziçi Üniversitesi Büyük Toplantı Salonu’nda Türk Sanat Müziği konseri verdi. Düzenlenen konserde koronun performansı ayakta alkışlandı.


 

IMG_0175Şef Mehmet Özkaya yönetimindeki 30 sanatçının yer aldığı Koro, birbirinden güzel koro ve solo şarkılar seslendirdi. Boğaziçi Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu Konseri büyük beğeniyle izlendi ve konser sonunda sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

Boğaziçi Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu konserine ilgi büyüktü


Boğaziçi Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu uzun süredir hazırlandıkları çalışmanın sonunda Boğaziçi Üniversitesi Büyük Toplantı Salonu’nda verdikleri konsere ilgi büyüktü. Salonu tıklım tıklım dolduran sanatseverler seslendirilen şarkılara yer yer eşlik etti. Konser izleyiciler tarafından alkışlarla ve büyük bir beğeni ile izlendi.

İlkim Karaca’nın sunduğu gecede, Koroda görev alan değerli üyelere ve salonu dolduran müzikseverlere teşekkür eden Şef Mehmet Özkaya, 3. CD'si  ‘’Aşk Mevsimi’nin yakın zamanda çıkacağının müjdesini verdi.CD ‘ye de adını veren Aşk Mevsimi isimli parçayı seslendirerek konsere renk kattı.

Berber'in performansı büyük beğeni aldı


20 seçkin eserin seslendirildiği konserde solist Laçin Berber Nergiz’in ilk yarıda seslendirdiği Ey Büt’i Nev Eda eseri büyük beğeni topladı. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konser, koronun ve solo sanatçıların sundukları birbirinden güzel eserlerle devam etti ve izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.