Son 3 haftada aldığı mağlubiyetlerle 1. Lig hedefinin bir hayli uzağında kalan Sarıyer, ligin tek puansız takımı Mersin İdman Yurdu’nu konuk etti. Güzel görüntülere sahne olan maçta iki takım oyuncularının Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yan yana taşıdığı "Engel olma, destek ol" pankartı taraftarlardan büyük alkış aldı. Etkin futboluyla rakibini 6-1'lik skorla farklı mağlup eden Sarıyer, son haftalardaki kötü gidişe dur dedi.

Aldığı istikrarsız sonuçlarla ligin orta sıralarına demir atan Sarıyer, üst üste mağlubiyetlerin ardından Mersin İdman Yurdu’nu konuk etti. Ligin puansız tek takımı olarak son sırada yer alan Mersin İdman Yurdu’nu, Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda konuk eden Lacivert-Beyazlılar; rakip oyuncularla birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne dikkat çekmek için "Engel olma, destek ol" yazılı pankartla maça çıktı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında gol olup yağan Sarıyer, rakibini 6-1'le geçerek kötü gidişe dur dedi.
GOLLER ART ARDINA GELDİ

Mersin İdman Yurdu, Yaser Yıldız’ın golüyle 1-0 öne geçen Sarıyer’e Batuhan Yarbaşar ile cevap verdi, 1-1. Maça eşitlik geldikten sonra oyunu rakip alana yıkan Sarıyer; Yaser Yıldız, Emrah Uzun ve Sabutay Alper Bayülken’in 8 dakikada attığı 3 golle skoru bir anda 4-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra oyunu rölantiye alan Lacivert-Beyazlılar, 85. dakikada Alim Harlak’ın penaltı golüyle skoru 5-1’e taşıdı. Bir dakika sonra kendisinin 2, takımının 6. golünü atan Emrah Uzun, karşılaşmanın da skorunu tayin eden isim oldu, 6-1. Bu sonuçla 3 hafta sonra 3 puanla tanışan Sarıyer, puanını 21’e yükselterek orta sıralardaki yerini korudu.
ÖRNEK ENSTANTANELER

Maçın ardından Sarıyer taraftarı, zor günler geçiren Mersin İdman Yurdu oyuncularına moral vermek için lehte tezahüratlarda bulundu. Futbolcular da tribünleri selamlayarak, Sarıyer taraftarına teşekkür etti.