Gazetemizin Reklam Sorumlusu Arzu İşler, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir yazı kaleme aldı.

İşte o yazı:

Hiçbir yıldız bu kadar uzak olup da, bu denli içinde hissedilmemiştir. Hiç kimse bir kez bile görülmeden, bu kadar çok sevilmemiştir.

Hiçbir ölümlüye bu kadar canı gönülden ‘’SEN KALK BEN YATAM’’ denilmemiştir. Dünya coğrafyasında bu denli saygı ve itibar gören hiçbir lider olmamıştır.

Ve fakat,  gelin görün ki; tüm hayatını ülkesine adayan, gençliği, geleceği, hayatı vatanı olan hiç kimseye, kendi ülkesinde bu kadar haksızlık da yapılmamıştır.

Atatürk’ü, büyük kurucumuzu, Ulu Önderimizi, Başkomutanımızı putlaştırıyorsunuz diyenler; öyle büyük bir minnet ve sevgi duyuyoruz ki biz ona, yüreği olmayanların anlayabilmesini, anlamlandırabilmesini beklemiyoruz zaten. Sizin bir ölüye bile saygınız yok iken, içimizde hissettiğimiz gururu anlamanız imkansız.

Sen rahat uyu ATA’m eserin bizim en kıymetli hazinemiz, ülkün ülkümüz, kurduğun yol yolumuz, doğrun doğrumuz hala. Evet hedefe giden her yolda ufak tefek çakıllar, patikalar, haince tuzaklar olur. Ama biz senin soyundanız, senin çocukların, senin torunlarınız. Her zorluğun üstesinden gelmeyi bilir, senin yolundan asla ayrılmayız.

Saygı, sevgi, rahmet ve özlemle… BENZEMEZ KİMSE SANA…