“Her çocuk kendi çocuğumuz gibi değerlidir” vizyonuyla samimi ve sıcak bir ortamda anaokulu eğitiminde sorgulayıcı, öğrenme ilkesine dayalı kaliteli eğitim hizmeti sunan Benim Güneşim Anaokulu çocukları, Borsa İstanbul’a giderek iş dünyasıyla tanıştı.


 

benim güneşim anaokuluMilli Eğitim ve okul öncesi eğitim ve amaçları doğrultusunda çocukların en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olarak, elde ettikleri deneyimleri projelerle desteklenmesi ve onları kendine güvenen bireyler olarak hayata hazırlayan Benim Güneşim Anaokulu, çocukları hayata hazırlamakta öncü eğitim kurumların başında geliyor. Tecrübeli kadrosuyla okul başarısında kilit rol oynayan temel becerileri çocuklara, eğlenceli öğrenme ve zevkli hale getirerek motivasyon kazandırarak hayat boyu öğrenme sevgisi aşılanıyor. Benim Güneşim Anaokulu temel hedefi; Yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeyi önemseyen bir okul olmaktır.

Çocuklar iş dünyasının kalbiyle tanıştı


benim güneşim anaokuluÇocukları hayata hazırlarken, sürekli yaşamın içinde yer almasını sağlamak amacıyla okulda farklı etkinliklere imza atılıyor. Çocukları eğitimlerini geliştirecek ve katkı sağlayacak projelerle öğrencilere geziler düzenleye Benim Güneşim Anaokulu, bu kapsamda Borsa İstanbul’a gitti.

Çocukların ‘Borsa’ heyecanı


Borsa İstanbul görevlilerince sıcak ve güler yüzle karşılanan Benim Güneşim Anaokulu öğrencileri, gördükleri ilgi karşısında oldukça memnun oldular. Borsa İstanbul’un kalbi olan bölüme geçen öğrenciler çalışanlara merak ettiği sorular sordular. Çalışanların masalarına geçerek, ekranda gördüklerini meraklı gözlerle baktılar. Çalışanlar öğrencilere verdiği bilgiler sonrası tek tek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Karaman: Öğrencilerimizi iş dünyası ile tanıştırdık


4Benim Güneşim Anaokulu Kurucu Müdiresi Sibel Karaman, gezi sırasında gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  ''Her çocuğun için de gizli bir hazine vardır. Bu hazinenin anahtarı eğitimdir.''Felsefesinden yola çıkarak; Benim Güneşim Anaokulu olarak, öğrencilerimizi meslekleri tanıma ve bu mesleklerin oluşturduğu önemi kavramaları adına sıra dışı mesleklerle buluşturduk. Daha önce hiç bir okul öncesi gurubun ziyaret etmediği Borsa İstanbul’a gittik ve onları iş dünyası ile tanıştırdık. Bu ilginç karşılaşma çocuklarımızın çok ilgisini çekti ve çok eğlendiler. Bu anlamda Borsa İstanbul'a da ilgilerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.”

İletişim:


Seher Sokak No: 11 Maden


Tel: 0212 342 16 1 7