AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından Ferahevler Mahallesi’ndeki Metin Oktay Spor Kompleksi’nde düzenlenen Danışma Meclisi toplantısı, yoğun bir coşkuyla kutlandı.


1 Kasım genel seçiminden sonra teşkilat olarak ilk kez Danışma Meclisi’ni bir araya getiren AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, seçim zaferini partililerle kutladı. Metin Oktay Spor Kompleksi’nde düzenlenen Danışma Meclisi toplantısı Sarıyerlilerin yoğun katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Düzenlenen toplantıya; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, eski AB Bakanı Volkan Bozkır, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul 2. Bölgede seçilmiş 13 milletvekili, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, milletvekili adayları, İstanbul İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan, İl Teşkilat Kadın Kolları Başkanı,  parti yöneticileri, Ak parti Sarıyer belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.

Mehteran takımı izleyenleri hayran bıraktı


mehteran

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının salonda seslendirdiği marşlar ile törene renk kattı. Mehteran takımı törene katılan vatandaşlar tarafından hayranlıkla izlendi.


Bayraktar’dan partililere teşekkür


Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar,  öncelikle 1Kasım seçiminde özveriyle çalışan tüm partililere teşekkür ederek, “Partimizin elde ettiği başarıların arkasında teşkilat çalışmaları olmuştur. Teşkilat çalışmaları bizim temel direğimizdir. Yeni Türkiye sloganı ile çıktığımız bu kutsal yolda kurduğumuz genç, birikimli ve nitelikli ekibimizle sokak sokak, ev ev dolaşarak sıkılmamış el, çalmadık kapı bırakmayan tüm dava arkadaşlarımıza özverili, duyarlı, samimi ve vefalı çalışmalarından dolayı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Bayraktar: Milletimiz bir daha AK Parti dedi


IMG_6280Konuşmasına “Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun gösterdiği ilkeler ve hedefler doğrultusunda yolumuza emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” diyerek devam eden Bayrak,  şu ifadeleri kullandı: “7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan belirsizlikler, tereddütler, 1 Kasım seçim sonuçları bu endişeleri, kaygıları ortadan kaldırarak,  yerini istikrar, huzur ve geleceğe dönük özgüvene bıraktı. Milletimiz bir kez daha AK Parti dedi, barış dedi,  istikrar dedi, huzur dedi, birlik, beraberlik ve kardeşlik dedi. Bu seçimde sadece AK Parti değil, AK Parti’ye gönül verenler değil, bütün Türkiye kazanmıştır. Geleceğimiz kazanmıştır. Umudumuz kazanmıştır. Gelecek nesiller kazanmıştır. Bu muhteşem seçim sonuçları sizlerin; azmi, kararlılığı ve sorumlu çalışmanızla meydana gelmiştir.”

“Sarıyer’e vefa borcumuz var”


Sarıyer’in kendileri için çok önemli bir konumda olduğunu anlatan Bayraktar, “Sarıyer’in huzur ve refahı buradayız. Bunu korumak için de elimizden geleni değil elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. İstanbul ülkemiz için ne kadar önemliyse, Sarıyerimiz de İstanbul için o kadar önemlidir. Sarıyer, yeşilin denizle birleştiği, tarihiyle kültürüyle, medeniyetiyle sıra dışı bir ilçemizdir. Bu ilçeye bir vefa borcumuzun olduğunu düşünüyoruz. Bu borç, gelecek ve çocuklarımıza bugünden daha güzel bir Sarıyer bırakmaktır” dedi.

Bayraktar: Hedefimiz; 2019’da belediyeyi almak


salih bayraktar2019’da yapılacak olan yerel seçimlere atıfta bulunan Bayraktar şöyle konuştu: “1 Kasım seçim sonuçları bizler için çok önemlidir. Sarıyerimizde Cumhuriyet Halk Partisi’ne 3 bin oy fark ile birinci olduk. Sarıyer 2019 için hazır. Buradan vira Bismillah diyerek 2019 yolculuğumuz hayırlı olsun diyorum. 2019 yönetimi elimize aldığımızda, inşallah bu anlayışı tarihin karanlığına gömerek, Belediye yönetimini AK Parti’nin kadrolarına teslim etmek boynumuzun borcudur. Bu bizim çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras olacaktır.”

AK Parti Danışma Meclisi toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ile milletvekilleri ve Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan da birer teşekkür konuşması yaptı.

Hüseyin Özdemir ve Nurettin Çelik’e yoğun ilgi


Törene katılan Sarıyer eski İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir Ve Nurettin Çelik, program öncesi vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Program sonunda Sarıyer eski İlçe Başkanları Hüseyin Özdemir ve Nurettin Çelik, 1 Kasım seçiminde sandık görevlisi olarak çalışan 2 bin 500 civarındaki partiliye de teşekkür belgesi verildi.

Bayraktar’dan engellilere özel ilgi


Danışma Meclisi Toplantısı öncesi hazırlıkları yakından takip eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, salonda bulunan engellilerle tek tek ilgilenerek, sorunlarını dinledi. Engellilerin Bayraktar’a olan sevgi gösterisi görülmeye değerdi.

 

5

 

6