Ak Parti Sarıyer seçim çalışmaları kapsamında Sarıyerli esnaflarla bir araya gelen Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar “Çalışmamız engellendiği için şu an mağdur durumdasınız” dedi.


7 Haziran genel seçimleri kapsamında gün boyu Sarıyer’de çalışma yürüten İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünal ve Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar Sarıyerli esnafla bir araya geldi. Sarıyer esnafı yaşadığı trafik sorunu, Sarıyer’in gelişememesi, yatırım yapılamaması, balıkçılık gibi şikayetlerini dile getirerek çözüm bulunmasını ve ticaretin canlanması için çalışma yapılmasını istedi. Bu ekonomik canlanma küçük dokunuşlarla mümkün olacağını, bunun için çalışma yapmalarını istedi.

Bayraktar: Ne proje getirdiysek engellenmeye çalışılıyor


ak parti sarıyerEsnafın sorunlarını söylemesinden sonra açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar çalışmalarının Sarıyer Belediyesi tarafından engellendiğini belirterek, “Sarıyer Belediyesi Sarıyer’e yatırım yapılmasını istemiyor. Ne yapmaya çalışsak engelleniyoruz. Sarıyer Orta Okulu’nda yapmak istediğimiz ve Sarıyer’e çok güzel fayda sağlayacak olan kapalı spor salonu engellendi. AVM yapılıyor denildi. Derbent’teki proje mahkemeye taşındı. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan para geldi Sarıyer’e okul yapılsın diye, Belediye yer tahsis etmediği için para geri gitti. Kısırkaya Hayvan Barınağı’na karşı geldiler, hayvanları yakıyorsunuz diyerek engel oluyorlar.  Bunlar sadece ufak örnekler gerisini siz düşünün. Ama biz onlar gibi değiliz. Sarıyer halkı için faydalı olan her şeyi sonuna kadar destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Çelikyay: Çok güzel projelerimiz var ama..


ak parti sarıyerToplantıda konuşan Ak Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hicran Çelikyay da çok güzel projlerin olduğunu belirterek,”Yapmaya çalıştığımız projeler engellenemeseydi Sarıyer’i şu an sizde tanıyamazdınız ama engelleniyoruz. Sarıyer turizm açısından önemli bir yer ama Sarıyer Belediyesi engelliyor. Sarıyer şu anki konumunu hak etmiyor. Umarım gelişir hak ettiği değeri görür. Kültürel değerlerimize bile sahip çıkılmıyor. Rumelifeneri Kalesi’ni belediyeye temizletemiyoruz. Durum böyle olunca turist gelmesini bekleyemeyiz” dedi.

Ünal: Ak Parti büyük düşünür


IMG_7930İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünal ise şöyle konuştu: “ Ak parti büyük düşünen, büyük projeler yapan partidir. Yanı başınızda bulunan 3. Köprü ve 3. Havalimanı bunun en büyük göstergesidir. Ulusal alanda da birçok ilke imza attı. Türkiye’de gelişim ve değişim Ak Parti’yle başladı. Siz esnaf kardeşlerimizin de sorunlarını çözeceğiz.”