CHP Sarıyer’in yeni İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, görevine resmen başladı. Birlik mesajı veren Yalınkılıç, “Şimdi, ülkemiz ve geleceğimiz için artık el ele çalışma zamanı. Hedefimiz 2019’daki 3 seçimde de partimizi iktidar yapmaktır” dedi.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan 36. Olağan Kongrede CHP Sarıyer İlçe Başkanı seçilen Sevim Yalınkılıç, mazbatasını aldı. Yalınkılıç’ın, ilçe başkanlığı binasında düzenlenen törende, görevi selef başkan Mehmet Deniz’den değil, İlçe Sekreteri Yeter Büyükdurmuş’tan alması dikkat çekti. Yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yalınkılıç, eski başkan Mehmet Deniz ve yönetim kuruluna çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.
“BU BAYRAĞI DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ”

Önceki yönetimle birlikte birçok seçim çalışması yaptıklarını dile getiren Başkan Yalınkılıç, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı biz devraldık. Hedefimiz bunu daha ileriye taşımak, 2019’daki 3 seçimde de partimizi iktidar yapmaktır. Bu görevi bizlere verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle bu güveni boşa çıkarmayacağız. Şimdi, ülkemiz ve geleceğimiz için artık el ele çalışma zamanı. Hedefimiz 2019’da Sarıyer’deki iktidarımızın bayrağını daha da yukarılara taşımak göklere çıkarmaktır. İstanbul’da ve ülkemizde iktidar olmaktır” ifadesini kullandı.