İstanbul’un en büyük yerel gazetesi Sarıyer Posta, 114’üncü sayısıyla 6 Aralık’ta okurlarının karşısına çıktı. Birbirinden önemli röportajlar, özel dosyalar, kültür-sanat, yaşam ve spor haberleriyle Sarıyer’in nabzını tutan Sarıyer Posta; yeni yıla özel bu sayısında da objektif, özgür ve bağımsız haberciliğin adresi oldu.

İstikrarlı yayıncılığı ile tam 9 yıldır her ay Sarıyerliler ile buluşan gazete, 114’üncü sayısına ulaşmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyor. Yine dopdolu bir içerikle 48 sayfa çıkan gazete, Sarıyer’in farklı kesimlerinin taleplerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini sayfalarında yer verdi. Reklam departmanında gerçekleştirdiği yapılanma sonrası Sarıyer iş ve ticaret dünyasının sesi, gözü ve kulağı olmayı yeni sayısında da sürdüren Sarıyer Posta Gazetesi, birbirinden özel haberlerle çeşitli sektörlerden önemli gelişmeleri sayfalarına taşıdı.
“TAKLİT EDEN DEĞİL TAKDİR EDİLEN GAZETEYİZ”

Titiz ve yoğun bir çalışma sonucunda yeni yıl özel sayısını hazırladıklarını dile getiren Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, “2017’ye veda etmeye hazırlandığımız şu günlerde, yılın son sayısıyla değerli okuyucularımızın karşınızdayız. Sarıyer’de yaşamdan kültür-sanata, sağlıktan eğitime, spordan ekonomiye kadar tüm mecralarda tüm kesimlerde yaşanan önemli gelişmeleri sayfalarımızda yer verdik. Sarıyer basınında istikrarın adresi, İstanbul’un en büyük yerel gazetesiyiz. Taklit eden değil, taklit ve takdir edilen yayıncılık anlayışımız ile; 2018 yılında da farkımızı ortaya koyacak, bu unvanımızı ve başarılarımızı sürdüreceğiz. Gazetemize uzun yıllardır sahip çıkarak destek veren tüm okuyucularımıza, iş adamlarımıza ve esnafımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.