Sarıyer’in tanınan ve sevilen renkli simalarından Amigo Hüseyin, yaptığı yazılı açıklamayla Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya’yı sert bir dille eleştirdi.


Şampiyonluğun kaybedilmesinde Sarıyer Teknik Direktör Bahri Kaya’nın yanlış tercihlerinin olduğunu iddia eden Amigo Hüseyin, “Beğendin dimi Bahri Kaya! Takımın başına geldiğinden bu yana ne kadar yanlış varsa hepsini yaptın ve sezon sonunda hüsrana uğradın ve uğrattın. Sayın başkan Saffet bey ve muhteşem Sarıyer taraftarı şampiyonluk yaşaması gerekirken Bahri Kaya'nın kurbanı olarak, kaçan sezonun üzüntüsünü yaşıyoruz. Bahri Kaya Sarıyer taraftarı sana tezahürat yaparken, sen onlara karşılık olarak ağız burun hareketini nasıl olur da yaptın. Bahri Kaya sezon boyu takımını süper motive eden Sarıyer taraftarına bunu yapabildiğine göre, takım kadrosundaki oyuncularımıza kim bilir neler yaptın. Futbolcu kardeşlerimiz, hocanız Bahri Kaya’nın tüm bilgisizliğine ve sizleri bozmasına rağmen bizleri heyecanlı ve güzel bir sezon yaşattınız hepinizin alın terine teşekkür ediyoruz” dedi.

"Bahri Kaya'nın yanlışlarının kurbanı oldun"


Oyuncu tercihleri nedeniyle de Bahri Kayayı eleştiren Amigo Hüseyin sözlerini şöyle sürdürdü: “Soruyoruz sana Bahri Kaya, Gürhan Gürsoy gibi oyuncuyu modellendirip oynatacağına takımdan kestin, Muhammet'i oynattın. Gürhan'ı gönderdin Muhammet'i 18 kişilik kadroya dahil almadın. Hücuma çıkan, rakip kaleye giden, Eser-Yaşar gibi oyuncularımızı oyundan aldın, Günay Emre ve Serhat gibi oyuncuların morali ve karakteri ile oynadın. Tepecikspor maçında genç kardeşimiz Ferdi'yi 11'e aldın, çocuğun geleceği ile oynamak için mi? Peki neden Bandırma maçlarında Ferdi'ye şans vermedin. Şampiyonluk yaşayacağımız bir sezonda playoff'lara kalarak ve orada da başarısız olabilmemiz için elinden geleni yapan Bahri Kaya’ya sormak istiyorum mutlu musun? Çok Değerli Başkanım Saffet Akkoyun:  Müthiş çabana rağmen şampiyonluk sevincini yaşaman gerekirdi. Bahri Kaya'nın yanlışlarının kurbanı oldun ve kurbanı olduk. Sevgili başkanım artık önümüzdeki baharlarda şampiyonluk sevinci yaşarız fakat bu sevinç Bahri Kaya ile asla ve asla olmaz. Büyük başkan büyük oyna, biz her konuda senin yanındayız. Canım kadar sevdiğim 40 yıldır bıkmadan, usanmadan ve yılmadan emeğimi, alın terimi verdiğim Sarıyerime ve onun büyük taraftarına önümüzdeki sezon bir üst liglere, şampiyonluklara, beraber yürümeyi diliyorum”