Beşikaş'ın Sarıyer ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçının ikinci yarısında iki takım taraftarları Fenerbahçe futbolcusu Emre Belözoğlu'nu hedef alan hakaretli tezahüratlara Sarıyer'in hocası Bahri Kaya, Beşiktaş taraftar topluluğu Çarşı Grubu'na tepki gösterdi.


Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Bahri Kaya, kendileri için Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’taki mücadelelerinin daha önemli olduğunu vurgulayarak, "Beşiktaş maçı asla bizim için bir test niteliği taşımadı. Maçın centilmence geçmesi ve sakatlık olmaması en büyük isteğimizdi. Böyle bir farkın oluşacağını düşünmeden puan almak istedik. Beşiktaş, tecrübesiyle maçın başında işi bitirdi. Canımız sağ olsun. Beşiktaş ligin en iyi futbol oynayan takımı" ifadelerini kullandı.

Kaya: Çarşı'ya yakıştıramadım


Beşiktaş'ın yıllar sonra Sarıyer'e geldiğine değinen Kaya, "Ben Fenerbahçeliyim, yıllarca Fenerbahçe'de top oynadım. Türk futbolunun çok önemli bir ismi olan Emre Belözoğlu'na ve annesine küfürler yağdırılıyor. Hiç yakıştıramadım. Ne maça ne de Çarşı Grubu'na yakıştı. Taraflı tarafsız herkesi peşinden koşturan Çarşı Grubu bugün bunu dile getirmemeliydi" şeklinde konuştu.

Ferhat Göçer: Elimizden geleni yaptık


ferhat- göçerKarşılaşma sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Sarıyer Kulübü Asbaşkanı ve sanatçı Ferhat Göçer, kendileri için Spor Toto 2. Lig'in daha önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Maçta Beşiktaş'ın tartışmasız üstünlüğü vardı. Beşiktaş'ın diğer takımlara oranla Türkiye Kupası'na daha fazla değer verdiğini gördüm. Bugün tam kadro sahadaydılar. Bizim için çok kıymetli bir maçtı. Elimizden geleni yaptık. Ligde şu anda çok iyi bir durumdayız. Biz, Beşiktaş'ın aksine 4 eksikle sahadaydık. Önümüzdeki lig maçı bizim için daha kıymetli. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Türkiye Kupası'nda başarılar diliyorum."

Beşiktaş ile Sarıyer taraftarlarının oluşturduğu dostluk görüntülerine de değinen Göçer, "Beşiktaşlı taraftarlar, Sarıyerliler tarafından coşkuyla karşılandı. Bu mutluluk verici ve gururla izlenecek bir tablo. Tribünlerde büyük bir dostluk hakimdi" ifadelerini kullandı.