AK Parti Sarıyer Seçim Koordinasyon Merkezi halkın yoğun katılımıyla açıldı.


7 Haziran Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Sarıyer AK Parti İlçe Teşkilatı Sarıyer’de Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Eski İl Başkanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşçu,  İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Ergüneş, Sarıyer AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Sarıyerli katıldı.

Bayraktar: Yüreğimiz Sarıyer sevdası, ülke sevdasıyla çarpıyor


DSC_0761Açılışta ilk olarak söz alan Sarıyer AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, seçimlerin önemine vurgu yaptı. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Bayraktar “Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına hepiniz hoş geldiniz. 27 tane irtibat merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Bilgi işlem sistemlerimizi kurduk. Yüreğimiz Sarıyer sevdası, ülke sevdasıyla çarpıyor. Yeni Türkiye, Yeni Sarıyer diye çıktığımız bu kutsal yolculuğumuzda, genç ve nitelikli ekibimizle sokak sokak, ev ev dolaşarak, girmediğimiz ev çalmadığımız kapı bırakmadan çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Ben bu teşkilatta bu azmi, şevki görüyorum. Allah’ın izniyle 7 Haziran’da anayasayı değiştirecek bir çoğunluğu elde edeceğiz. Ülkemiz milletimiz için hayırlı olsun” dedi.

Hem içerideki hem dışarıdaki güç merkezleri engel oluyor”


DSC_0769Daha sonra söz alan İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Aziz Babuşçu, Türkiye’de bugüne kadar gerçekleşen bütün seçimlerin konjonktür gereği önemli hale geldiğini vurgulayarak,  “Biz hiç normal zeminde seçim yapamadık. Bu seçim bütün önemli seçimlerin fevkinde öneme sahip bir seçim. Onun için seçimlerin anası diyorum. Çünkü Türkiye AK Parti ile yakaladığı ivmeyle büyük Türkiye hayalini yakalamak üzere tam bir eşikte bulunuyor. Bu eşikten geçmek istemeyen hem içerideki hem dışarıdaki güç merkezlerinin tavrı ve tutumu bu seçimi bir istikbal ve istikrar seçimi haline getirmiştir. Biz hazırlığımızı buna göre yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından, Eski İl Başkanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Aziz Babuşçu,  İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Ergüneş, Sarıyer AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Haberin geniş hali gazetemizin 83. Sayısında yer alacaktır.