İngiltere’nin Galler bölgesinde 47 yaşındaki iki adamın “aynı kadınla evli olduklarını fark ettikten sonra” tanışıp, yakın arkadaş olduğu ortaya çıktı.

26151734Aynı anda hem Chris Thomas'la hem de Peter Sherratt’la evli olan 45 yaşındaki Karen Sherratt’ın 2 kocası da durumu öğrendikten sonra arkadaş oldu ve sürekli birlikte vakit geçirmeye başladı. İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Thomas, 2012 yılında bir arkadaşlık sitesinde tanışıp evlendiği karısının çantasında Peter Sherratt’ın yolladığı boşanma talebini bulduğunu ve böylelikle karısının aslında yıllardır iki adamla birden evli olduğunu fark ettiğini söyledi.

Gerçeği öğrenir öğrenmez evi terk ettiğini belirten Thomas, avukatı aracılığı ile Peter Sherratt’a ulaştığını ve karısının “çok eşlilik suçu işlediğini” ona da açıkladığını anlattı.

Cardiff Kraliyet Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Karen Sherratt 4 ay hapis cezasına çarptırıldı ve Chris Thomas ile olan evliliği iptal edildi. Thomas, “Evliliğimin iptal edilmiş, yok sayılmış olması beni çok mutlu etti çünkü bu Karen Sherratt’ın mal varlığım üzerinde hiçbir hak elde edemeyeceği anlamına geliyor” dedi.

26151732Yaşadıklarının onu depresyona sürüklediğini ve bir süre çalışamayacak hale geldiğini söyleyen Thomas, “Yine de bütün bunlardan iyi bir şey çıktı. Peter ile gerçekten iyi arkadaşız. Sık sık buluşup bir şeyler içiyor, bilardo oynuyoruz” dedi.