Kimya Zülal Aydemir,  CHP Sarıyer Kadın kolları Başkan adaylığını açıkladı. Adaylığını açıklayan Aydemir’e partili kadınlar tam destek verdi.


KİMYA

CHP Sarıyer'de  Olağan Kongre öncesi adaylar bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. İlçe başkanlık adayları ve gençlik kollarından sonra,  kadın kolları adayları  da belli olmaya başladı. İlk adaylığını açıklayan Kimya Zülal Aydemir oldu. CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda bir düzenlenen basın açıklamasıyla adaylığını açıklayan Kimya Zülal Aydemir’e partili kadınlardan tam destek geldi.

Aydemir: Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakma çabası


Adaylığını açıklayan Aydemir, “Partimizin emekçi kadınları; Bugün burada sizlerle evrensel insan hakları ve emeğin mücadelesini vermenin gururunu yaşıyorum.
Ülkemizin geçmekte olan bu zor dönemde sağduyulu halkımızın KİMYA AYDEMİRdayanışma gücü ve azmi kazanacaktır. Bu mücadele de sizlerle tek yürek olarak başkan adaylığımı açıklıyorum. Daha önce de partide bir çok kademe de görev yaptım. Evrensel insan haklarının tecelli ettiği bir Türkiye’de gelecek nesillere daha yaşanılır bir dünya bırakma çabasıdır. Adaylığımda destekleriniz için sizlere şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.