Ayazağa’da uyuşturucuya karşı savaş açan Mahalle Muhtarı Mustafa Karaman’ın çabalarıyla 2014 yılından bu yana toplam 165 uyuşturucu satıcısı ve kullanıcısı yakalandı.

Ayazağa Mahalle Muhtarı Mustafa Karaman, mahalledeki uyuşturucu satışı ve kullanımına karşı büyük bir mücadele veriyor. Sarıyer Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne dilekçeler yazan ve yetkililerle irtibat halinde olan Muhtar Karaman’ın çabaları sonunda 3 yılda 165 uyuşturucu satıcısı ve kullanıcısı yakalandı. Karaman, uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğüne yazdığı dilekçelerin cevabını paylaştı. Söz konusu cevap metninde; 2014’te 24, 2015’te 77 ve 2016’da 64 uyuşturucu satıcısı ve kullanıcısının yakalandığı ifade edildi.
 KARARLILIĞINI VURGULADI

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Muhtar Mustafa Karaman, “Ben Ayazağa’da muhtar olduğum sürece uyuşturucu madde satan torbacılara asla göz açtırmayıp, sürekli enselerinde olacağım. Bu hususta önce yüce Mevla’ma, sonra siz değerli Ayazağalılara güveniyorum” ifadelerini kullandı.