Amatör Futbol Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Karaman’ın annesi Asiye Karaman 90 yaşında vefat etti.


Karaman’ın cenazesi iş, siyaset ve spor dünyasını bir araya getirdi. Ayazağa Merkez Camisinde İkindi namazının ardından toprağa verilen Karaman’ın cenaze törenine iş, spor ve siyaset camiasından birçok kişi katıldı.

4y7Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, cenaze sonrası Ayazağa’da karşılaşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile cenaze sonrası bir araya gelerek uzun bir süre sohbet etti.

Bayraktar,  Kılıç’a başarılar diledi


Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Kağıthane’nin gelişmesine ve bugünkü vizyonuna büyük değer katan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise 1 Kasım seçimlerinde yedi yıllık aradan sonra yeniden Sarıyer’de seçimleri kazanan Bayraktar’a teşekkür ederek, bu başarının 2019 yerel seçimlerde tekrarlanma arzusunda bulundu.

Bayraktar: 2019 seçimlerinde Sarıyer’i alacağız


Sarıyer’de başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Bayraktar, “ Amacım 2019 yerel seçimlerinde Sarıyer Belediyesi’ni kazanmak. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nasıl ki Türkiye’de iktidar olduysak Sarıyer’de de iktidar olup, güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz” dedi.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet, acılı ailesine baş sağlığı diliyoruz.