Sarıyer Belediyesi tarafından yapılan ve birçok hizmetin verildiği Üreticiden Tüketiciye Köylü Pazarı’nda Çarşamba günlerinde Antika çarşısı kuruluyor. Antika severler Sarıyer’e akın ediyor.


Sarıyer’de bir ilk olan ve “Antika Pazarı” aynı zamanda İstanbul’da kurulan 2. Antika Pazarı olma özelliğini de taşıyor. Çarşamba günleri kurulan ve meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen pazarın, tüm güvenlik ve lojistik desteği belediye tarafından sağlanıyor. Çok sayıda esnafın yer aldığı pazarda, halılardan fincan takımlarına, eski gazete sayılarından tablolara kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunduruyor. Antika çarşısına İstanbul’un değişik ilçelerinin yanı sıra şehir dışından da antika meraklısı birçok antika sever ziyaret ediyor.

Pazar esnafı memnun


İrili ufaklı binlerce eserin satıldığı Pazar, geçmişten günümüze izler taşıyan, tarihe ayna tutan ve ziyaret edenleri adeta bir zaman tünelinde yolculuğa çıkarıyor. Çarşamba günleri meraklılarıyla buluşuyor. Sarıyerliler tarafından büyük merak ve ilgiyle karşılanan Antika Pazarı esnafı da gördükleri ilgiden memnun.