Sarıyer Amerikan Kültür Temsilciliği olarak bu senede Kış sezonunda İngilizce eğitimlerini başarıyla tamamlayıp sertifikalarını verdikleri İlkokul/Ortaokul yaş gruplarındaki öğrencilerinden sonra her Yaz uygulandığı gibi, yaklaşık üç aylık bir zaman dilimi içerisinde 2 kurluk bir İngilizce eğitiminden oluşan Yaz Okulu eğitimleri bu sene de devam ediyor.


 

f5a07450-ebb5-4568-b82f-8c9b53b9b22427 Haziran’da başlayacak olan yaz okulları İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite yaş gruplarında, ayrı ayrı programlarda örencilerin yazın bir okul havasından çok sosyal aktiviteye gidiyormuş gibi kursuna gelerek İngilizce eğitimini almasını planlanıyor. Her yıl olduğu gibi Sarıyer dışında okuyan üniversite öğrencileri için hazırlanan ve yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirebilecekleri bir İngilizce eğitim programı uyguluyor. 5 yıldır Sarıyer Amerikan Kültür Temsilciliği olarak her yaz uygulandığı gibi yaklaşık üç aylık bir zaman dilimi içerisinde 2 kurluk bir İngilizce eğitiminden oluşan ”Üniversitelilere Özel Yaz Okulu” gruplarına herkesi bekliyor.

Sarıyer Amerikan Kültür olarak;



  • İlköğretim ve Lise gruplarımızda yaptığımız Yaz Okulu uygulamalarımızda en büyük amacımız; “çocuklarımıza İngilizce’yi sevdirmek” şeklinde özetlenebilir. Yaz Okulu uygulamalarımızda eğlenceli aktiviteler ve ezbere dayanmayan bilimsel yöntemlerle yukarıdaki amaç doğrultusunda eğitimler veriyor.

  • İngilizce eğitimine ne kadar geç başlanırsa, ana dili gibi konuşan birinin gramer hakimiyeti ve aksanına sahip olması o kadar zorlaşır. Erken yaşta İngilizce öğrenimi, çocuğun okulda İngilizce derslerinde başarılı olmasına yardım edeceği gibi çocuğun dil öğrenmekten de zevk almasını da sağlayacak.


27 Haziran Pazartesi başlayacak kurslara detaylı bilgilendirme için;


0212 / 242 10 07 ya da www.sariyeramerikankultur.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.