Eğitime destek olan Sarıyer’in sevilen iş adamlarından Akdağlar Madencilik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdağ’a plaket verildi.


 

Sarıyer Rotary 100.Yıl Anadolu Lisesi Okulu’nun ihtiyaçları Akdağlar Madencilik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Türkiye’nin en hayırsever 50 iş adamı arasında bulunan Sarıyer’in sevilen ismi Mehmet Akdağ tarafından yapıldı. Okulun öğrenci giriş platformu ihtiyacı vardı. Okul yönetimi tarafından belirlenen bu ihtiyaç, Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği Üyelerince Akdağlar Madencilik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdağ’a iletilmesi sonucu gereken birimlere talimat verildi.

Okul yönetiminden Akdağ’a teşekkür


Mehmet Akdağ’ın bizzat ilgilenmesiyle çalışma kısa zamanda tamamlandı. Eğitime yaptığı katkılarından dolayı İş adamı Akdağ’a teşekkür plaketi Sarıyer Rotary 100.Yıl Anadolu Lisesi Okulu yönetimi tarafından takdim edildi. Okul Müdürü Hayati Başar, “Okulumuz ihtiyaçları vardı, bizde Mehmet Akdağ Bey’e ilettik. Kısa sürede yapılmasını sağladı. Kendisine okulumuz öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz adına çok çok teşekkür ederiz” dedi.

Akdağ: Okullara yardımlarımız devam edecek


Plaketi Alan Akdağlar Madencilik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdağ, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Bizlerde bu okullarda okuyarak bugün buradayız. Okul Müdürü Hayati Başar, Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Akıncıoğlu, Başkan Yardımcısı Selim EFE ile görüştük eksiklerin olduğunu gördük elimizden gelen yardımı geciktirmeden öğrencilerimizin imkanına sunduk. Okulumuza gerekli yardımları hiç düşünmeden yaptık. İmkanlarımız doğrultusunda yapmaya da devam edeceğiz. Başarılı okullarımız arasında bulunan Sarıyer Rotary 100.Yıl Anadolu Lisesi’yle burada eğitim gören öğrencilerimizle gurur duyuyorum. Gönül ister ki Sarıyer ve çevresindeki tüm okullarda okuyan öğrencilerimiz hiçbir eksiği olmasın. Olanlarda yardım sever vatandaşlarımız tarafından yapılsın. İşte bu durumlarda herkes karınca kararınca bütçesi doğrultusunda yardımlarını yaparsa belki o okulda okuyan öğrencilerimizin yüzü güler, hırslanır ve daha iyi bir yurttaş olmak için okuma çabalar. Bu duygu ve düşünce içinde bana verilen bu teşekkür plaketini alıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.