AK Parti Sarıyer, 2019 yerel seçimleri için kolları sıvadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri Sarıyer’in her tarafında çalışma başlattı.


Sarıyer’de 1 Kasım seçimlerinde birinci parti olan AK Parti, seçimden hemen sonra çalışmalara hız kazandı. 2 bin 738 oy farkıyla CHP’den birinciliği alan AK Parti, 2019’da yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bayraktar: Hedefimiz 2019 yerel seçimler


AK Parti’de hedef; Yerel seçimleri almak‘Sevdamız Sarıyer’ sloganıyla yola çıkan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “AK Parti ekibi olarak, inşallah 2019’da yerel yönetimi alarak, nasıl ki 1 Kasım’da ülke nasıl huzura kavuştuysa, Sarıyerimizi de huzura kavuşturacağız.”

“Biz ne oy almak için ne de göstermelik hizmet yapıyoruz”


Sarıyer Belediyesi’nin Sarıyer’in ihtiyaçlarını gidermekte yetersiz kaldığını söyleyen AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer’e verilen hizmetlere bakıldığında, bugün Sarıyer’i Sarıyer yapan tüm özelliklerin AK Partili yönetimler tarafından yapıldığını söyleyerek, “AK Parti döneminde yapılan hizmetler saymakla bitmez. Sarıyer sağlık merkezi haline getirildi. 22 ünitelik diş merkezini açtık. 500 yataklı Çayırbaşı’nda devam eden hastanemiz 1 yıl içinde açılacak. Ulaşım sorununda da büyük mesafeler kat ettik. Sarıyer’e yapılacak olan dev projeler geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Başkanı Sayın Kadir Topbaş tarafından açıklandı. Bu projelerin hayatta geçmesiyle Sarıyer farklı bir konuma sahip olacak. Biz ne oy almak için ne de göstermelik hizmet yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Çalışmalar hız kazandı


Galibiyetin arkasından, hedeflerini yerel yönetimi almak olarak belirleyen AK Parti,  Sarıyer’de aralıksız bir çalışma başlattı. Sarıyer’e gelen İstanbul Büyükşehir ekipleri, ana anten, ara sokaklarda asfaltlama ve alt yapı çalışmalarına devam ediyor.