İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti Sarıyer İlçe teşkilatı Sarıyer’de görev yapan bürokrat, birim müdürleri ve muhtarla kahvaltıda bir araya geldi.


Yeniköy’de bulunan Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen toplantıya; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, İBB Başkan Vekili Ahmet Selamet, İBB Genel Sekreteri Hayri Baraşçı, Sarıyer Müftüsü Arif Cevelek, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve yönetim Kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve Sarıyer muhtarları katıldı.

Bayraktar: Tek derdimiz Sarıyer’in huzuru


salih bayraktarSarıyer’in sorunlarının konuşulduğu toplantıda çözüm önerileri masaya yatırıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Salih Bayraktar şu ifadeleri kullandı: “Tarihi, medeniyeti, kültürü ve doğal zenginliğiyle çok değerli bir mirasın üzerinde birlikte yaşıyoruz. Bu mirası korumak ve gelecek kuşaklara daha iyi bir şekilde bırakmak adına toplanmış bulunmaktayız. Sizlerin de bu sorumluluk bilincinde olduğunuza inanıyorum. Her birimizin sorumluluğu siyasi görüşü farklı olabilir ama her birimizin niyeti, kendimizden daha çok sevdiğimiz, çocuklarımızın mirası olan Sarıyerimizi daha huzurlu, yaşam standartları yüksek bir Sarıyer bırakmak olmalıdır. Bu ilçede yaşamakla ihtimaslı konumdayız. Bu ilçe için ne yapsak azdır. Sarıyer’in huzuru ve refahı konusunda ciddi endişelerimiz var. Bu dertten dolayı ilçe başkanıyım. Yoksa makam mevki gibi bir derdimiz yok” dedi.

“Sorunları çözmekte kararlıyız”


ekrem erdem

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem de yaptığı konuşmada, “Sarıyer’in sorunları konusunda en önemli yol aynı masada bir araya gelmek. Sorunları çözme konusunda karalıyız. Burada toplanmamızın amacı da budur. Daha önce de bu tür toplantılar yaparak çözüm arayışlarında bulunduk. Dünyanın en güzel köşesi olan Sarıyer’de yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Yakın bir zamanda Türkiye’nin sağlık merkezi haline gelecek. Sarıyer’in başında gelen sorunları içinde bulunan iskan ve imar sorunlarında çok önemli yollar kat ettik. Çalışmalarımız devam edecek, sorunların çözümü konusunda elimizden geleni yapacağız” dedi.