Seçim yasağına saatler kala AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sevgi yürüyüşü yoğun katılımla gerçekleşti. Yürüyüş öncesi kitleye seslenen Başkan Bayraktar,  vatandaşlara ‘sandık başına gidin’ çağrısı yaptı.


7Seçim çalışmalarını aylar öncesinde başlatılan başlatan Ak Parti Sarıyer ilçe teşkilatı seçim çalışmalarını yaptığı sevgi yürüyüşüyle sonlandırdı. Yoğun katılımın olduğu yürüyüş öncesi vatandaşlar Sarıyer Atatürk Meydanı’nda bir araya geldi.  Alanı hınca hınç dolduran vatandaşlara seslenen Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar,  vatandaşlara ‘sandık başına gidin’ çağrısı yaptı.

“Bizim teşkilatımızda sevgi, barış ve kardeşlik öğretilir”

33Ak Parti’nin seçim çalışmalarını barış içinde yürüttüğüne belirten Bayraktar, “Yarın Türkiye’nin önemli bir seçimi olacak. Bu seçim bir çağın kapandığı diğer bir çağın açıldığı seçim olacak.  Bütün çalışmalarımız birlik, beraberlik, bütünlük dostluk ve kardeşlik içerisinde sürdürdük.  Biz barış içerisinde çalışmamızı yaptık. Fakat Ak Parti dışındaki diğer dört parti bunu yapmadılar.  Bugüne kadar seçimlerde nasıl çoğunluk olarak çıktıysak yarın da anayasayı değiştirecek bir çoğunluğa erişeceğiz ve ülkenin önünü açacağız. Yarın bu ülkenin önünün tıkayan tüm tıpaları bertaraf olacak ve atılacak. Bu seçim bunun için çok önemli.  Bizim teşkilatımızda sevgi, barış ve kardeşlik öğretilir. Bizim teşkilatımızda hiçbir kişiye saldırın, iftira atın, çamur atın denilmez. Bu anlayışların teşkilatımızda yeri yok. Ama onlar bunları yaptılar. İnşallah bunlar bugüne kadar başarılı olmamalarıysa yarında başarılı olamayacaklar” şeklinde konuştu.

Bayraktar, Sarıyer halkından özür diledi


4Seçim kampanyası sürecinde Sarıyer esnafında verdikleri rahatsızlık nedeniyle esnaftan özür dileyen Bayraktar, "Ben diğer siyasi partilere Sarıyer'de hiç pankart asmayalım teklifinde bulundum. Katıldığım toplantıda hepsiyle paylaştım ama hiç birinde ses çıkmadı.  Biz burada örnek bir çalışma başlatacaktık. Hiç kimse kabul etmeyince bizlerde bu şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Yarın bu çalışmamızın meyvesini alacağız. Barış içinde, adalet içinde bir seçim yaşayacağız" ifadelerini kullandı. Bayraktar, sözlerini seçim çalışmaları sürdüren ve emek harcayan teşkilat üyelerine teşekkür ederek son verdi.

6Yapılan konuşmanın ardından mehter takımı kısa bir dinleti düzenledi. Dinletinin ardından mehter takımı eşliğinde yürüyüş başladı. Sarıyer Merkez Caddesinde yapılan yürüyüş renkli görüntülere sahne olurken, yoldan geçen sürücülerde çaldıkları kornalarla yürüyüşe destek verdi.

5