Atatürkçü Derneği Sarıyer Şubesi Başkanı Fahrettin Serdaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Arışan, gazetemizi ziyaret etti. Sarıyer Posta’nın tarafsız habercilik anlayışıyla Atatürk’e ve Cumhuriyete sahip çıktığını dile getiren Serdaroğlu, Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na teşekkür etti.

Sarıyer’de 22 yıldır Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığını yürüten emekli öğretmen Fahrettin Serdaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Arışan gazetemizi ziyaret etti. Sarıyer Posta’nın tarafsız habercilik anlayışıyla Atatürk’e ve Cumhuriyete sahip çıktığını dile getiren Serdaroğlu, Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na teşekkür etti. Atatürkçü Düşünce Derneği olarak yerel basının ne kadar önemli olduğunu bildiklerini kaydeden Başkan Serdaroğlu, herkesin gücü nispetinde yerel basına katkı sunması gerektiğini ifade etti.
“GELECEK ADINA UMUT VERDİ”

Sarıyer’de binlerce kişinin katılım gösterdiği Cumhuriyet Bayramı etkinliklerindeki her gelişmeyi haberleştiren Sarıyer Posta Gazetesi’ni tebrik eden Serdaroğlu, “Halkımızın ve yerel basının Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi hepimizi gururlandırdı. Sarıyer Belediyesi’nin 6 gün süren etkinliği ve halkımızın bu etkinliklerin tamamına büyük ilgi göstermesi gelecek adına bizlere umut verdi. Başta Sarıyer Belediyesi olmak üzere, kutlamaları düzenleyen veya katılan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
10 KASIM ÖZEL SAYISI

Gazetemizin okuyucuyla buluşacağı “10 Kasım Özel Sayısı” ile ilgili duyduğu sevinci ifade eden Başkan Serdaoğlu, Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nu kutladı. ADD Sarıyer Şube Başkanı Fahrettin Serdaroğlu, “Atatürk’ün vefatının 79’uncu yılını idrak edeceğiz. Bizler nice yıllar boyunca Atamızı anacağız. Onun ilke ve devrimlerini sonsuza kadar savunacağımız ve yaşatacağımız” dedi.