Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Sarıyer Şubesi’nin 11’nci Genel Kurulu, Sarıyer Merkez Mahallesi’ndeki kültür merkezinde yapıldı. Yoğun bir ilginin olduğu genel kurula çok sayıda STK temsilcisi ve CHP Sarıyer Belediye Meclisi Üyeleri de katılım gösterdi.

Kuva-yi Milliye ve Müdafa-i Hukuk listeleri yarıştı

İki adayın çıktığı kongrede 22 yıldır ADD Sarıyer Şube Başkanlığı görevini yürüten Fahrettin Serdaroğlu ile Sarıyer Belediyesi çalışanı Oğuz Gerçek başkanlık için yarıştı. Mevcut Başkan Serdaroğlu’nun Kuva-yi Milliye adıyla çıkardığı listeye karşı, Oğuz Gerçek Müdafa-i Hukuk listesiyle seçimlere katıldı.

Serdaroğlu: “Her birimiz Türkiye için çalışıyoruz

Üyelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak bir dönem daha ADD Sarıyer Şube Başkanı seçilen Fahrettin Serdaroğlu, “Üyelerimize çok teşekkür ediyorum. 11’nci Genel Kurulumuzda gençlerin liste çıkarması çok güzeldi. Kendilerini tebrik ediyorum. Arkadaşlarımızın listesi kazanmış olsaydı da bu seçimlerin galibi yine vatanseverler, Atatürkçüler ve Türkiye olacaktı. Her birimiz Sarıyer için Türkiye için çalışıyoruz” dedi.

Gerçek: Başarılar diliyoruz

Bir dönem daha başkan seçilen Serdaroğlu’nu kutlayan Oğuz Gerçek ise, “Fahrettin Hoca 22 yıldır ADD Sarıyer Şubesi Başkanlığını yapıyordu. Kendisiyle bir dönem resmi olarak, diğer dönemlerde gönüllü olarak çalıştık. Fahrettin Başkan bundan önceki son genel kurulda, gelecek dönem aday olmayacağını söylemişti. Biz de kendisine bu sözünü hatırlattık. Ancak tekrar aday oldu ve seçildi. Kendisine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Ahmet CİRİK