İstanbul ve Sarıyer’deki yerel basının öncüsü olan Sarıyer Posta Gazetesi, yine gündem yaratacak haberlerle dolu 86. sayımız siz değerli okuyucularımızla buluştu.


İlkeli ve objektif haberciliğiyle Sarıyerlilerin güvenini ve takdirini  kazanan Sarıyer Posta Gazetesi, yeni sayısıyla yine gündem yaratacak.  Sarıyer’e hizmeti misyon edinen ve yayın hayatına başladığı günden bugüne, tarafsız çizgisinden ödün vermeyen Sarıyer Posta Gazetesi, okuyucuya ‘merhaba’ dedi.

Pehlivanoğlu: Ne olursa olsun çizgimizden ödün vermeyeceğiz


2Sarıyer Posta Gazetesi’nin 86. sayısının piyasaya çıkmasının haklı gururunu yaşayan Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, büyük emek harcayarak, 86. sayısını okuyucuyla buluşturduklarını ifade etti. Her sayı sonrası yaptığı açıklamada gazetenin tarafsız ve kamusal yayıncılık anlayışına vurgu yapan Pehlivanoğlu, “Sarıyer’e hizmeti misyon edinen gazetemiz yoluna devam ediyor. Ben ve ekibim ne şartlarda olursa olsun çizgimizden asla ödün vermeyeceğiz. Sarıyer’in ne soru varsa biz onun çözümü için orada olacağız. Arkamızda holdingler ya da farklı kuruluşlar yok. Arkamızda Sarıyer var. Çünkü biz halkın gazetesiyiz. Bundan sonrada geçmişte olduğu gibi, kamu denetçiliği görevimizi icra etmeye ve Sarıyer’e hizmete devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Sarıyer’de yaşanan güncel olayların yanı sıra siyasetten, eğitime, kültür sanattan sağlığa kadar birçok alanda haber ve köşe yazılarıyla okurlarını bilgilendirip, aydınlatan Sarıyer Posta Gazetesi 86. sayısında yer alan haber, röportaj, ilan, reklam ve tanıtım yazılarından bazılarının başlıkları şu şekilde:

Genç: Başarı kalıcı olmalıdır


 


Trafik kaosu bitmiyor




İhtişamıyla göz kamaştırıyor


 


Kazıklıyol’daki büyük tehlike



 


Tehlikeye rağmen önlem alınamıyor


 


İTÜ arazisine inşaat iddiası


 


Sarıyerliler eğlenceye doyacak


 


Engellilere “Engelsiz Araç”


 


Nice 75. Yıllara