Sarıyer Posta Gazetesi, 8 yıllık birikimiyle 90. sayısını Sarıyerlilerle buluşturmanın haklı gururunu yaşıyor.


sarıyer posta gazetesi

Sarıyer’deki yerel basının öncüsü ve tek tarafsız tek gazetesi olan Sarıyer Posta, 90. sayısı okurlarıyla buluştu. 2015 Yılının son gazetesinde, yeni yıla özel olarak hazırlanan  Sarıyer Posta, İlkeli ve objektif haberciliğiyle yayıncılık hayatına başladığı günden beri Sarıyerlilerin güven ve takdirini kazanan Sarıyer Posta Gazetesi, kaliteli gazetecilik konusunda taviz vermeyerek yoluna devam ediyor.

90. sayı, 48 sayfa


Tarafsız bir yayıncılık anlayışını önemseyen gazetemiz, Sarıyer’de yaşanan güncel olayların yanı sıra siyasetten, eğitime, kültür sanattan sağlığa kadar birçok alanda haber ve köşe yazılarıyla okurlarıyla buluşmanın haklı gururunu yaşıyor. Piyasaya çıkan 90. sayısıyla Sarıyer Posta Gazetesi, 48 sayfalık baskısı ile yine gündemi oluşturuyor.

Yayın hayatında 8. Yıl


Yayın hayatına başladığı günden bu yana yaptığı özel haberler, gündeme getirdiği konularla Sarıyer’in nabzını tutan, Sarıyer’e hizmeti misyon edinen ve tarafsız çizgisinden ödün vermeyen Sarıyer Posta Gazetesi, 8 yılını geride bıraktı. Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, öncü gazete olmanın haklı gururunu yaşadığını belirterek,  “ 8 yıldır bizi ayakta tutan tüm Sarıyerli kardeşlerime teşekkür ederim. Sarıyer’in sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.