Sarıyer Meydan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra program son buldu.


sarıyer posta gazetesiCumhuriyetin kuruluşunun 92. Yıl dönümü nedeniyle Sarıyer Merkez’de yapılan törene; Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Garnizon Komutanı, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, CHP İstanbul milletvekili adayları Cengiz Alp ve Hülya Güntaş,  BBP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Ömer Çakır,  Kenan Helvalı ve Erol Hacıgül  Sarıyer Kaymakamlığı birim müdürleri, Sarıyer Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Gamze Pak,   Sarıyerliler Derneği Başkanı Hayati Kaptanoğlu,  Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda Sarıyerli katıldı.

sasider

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın ve Atatürkçü Düşünce Derneği çelenginin büste koyulması sırasında törene katılanlar tarafından alkışlandı. Sarıyer’de birçok sosyal projeye imza atan Sarıyer Sivaslılar Derneği de törene tam kadro ile katılması dikkat çekti.

Belediyenin geleneksel ikramına yoğun ilgi


Çelenk sunma töreninden sonra, Sarıyer Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve Sarıyer protokolünün geniş katılımıyla Sarıyer Spor Kulübü Kafeteryası’nda çay ve simit ikram edildi.

sarıyer posta gazetesi