Güzellik bakımı, kişisel bakım, el ve ayak bakımında Sarıyerli hanımların kendilerini ayrıcalıklı hissettikleri Kuvars Nail Spa'nın kurucusu Yasemin Turmuş, yüksek kalite standartlarında hizmet verdiklerini belirterek, tüm Sarıyerlilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti. 

KALİTELİ ÜRÜNLER KULLANILIYOR

7ewiHijyen, kalite ve konforun en önemli tercih sebeplerinden biri olduğunun bilincinde olarak, müşterilerinin kendilerini güvende ve rahat hissedecekleri, huzur dolu sıcak bir ortamda hizmet verdiklerini anlatan Kuvars Nail Spa işletmecisi Filiz Özcan, “Müşterilerimize, kaliteli hizmeti sunabilmek adına, cilt bakımlarında Hıstomer, spa ve oje de uygulamalarında Morgan Taylor, ve makyaj uygulamalarında M.A.C ürünlerini, kullanmaktayız.”dedi.

Müşterilerine 25 yılı aşan tecrübesiyle hizmet veren Özcan, “Salonumuzda Spa uygulama bakımları için kullandığımız jakuzili masajlı koltuklarımızla, üst düzey sterilizasyon işleminden geçirilmiş ekipmanlarımızla, her müşterimiz için özel poşetinde ve tek kullanımlık ürünlerimizle, beyaz renklerin hakim olduğu iç mekan dekorasyonumuz ile güzellik salonları içinde hissedilir bir fark yaratmayı amaçladık. Bu anlamda müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Kişisel bakım ve güzellik alanlarındaki yenilikleri takip ederek profesyonel ekibimizin bilgi ve tecrübesini ile hizmet etmekteyiz.”diye konuştu.

7tisSPA MANİKÜR SİSTEMİ, TÜM DUYULARINIZI HAREKETE GEÇİREREK RUHUNUZU YENİLEYECEK… 

Hem soğukta hem sıcakta sürekli ilgi bekleyen ellerimiz ve ayaklarımızın bakımı vücudumuzun rahatlığı ve estetiği açısından çok önemli olduğunu belirten Özcan, “ Bizce kaliteli bir hizmette her adımın özel olması gerekir, en basit oje uygulamasından en karmaşık bakıma kadar. Spa deneyiminin belki de en nazik adımı müşterilerimize en uygun ürün sistemini seçmektir, burada uygunluktan kasıt sadece tırnak ve cilt tipi değil, aynı zamanda ruh haline olan uygunluktur.”dedi.

img_6192HİZMET YELPAZESİ GENİŞ!

Salonda verilen hizmetleri tek tek sıralayan Özcan, “Spa - manikür, pedikür, kaş, bıyık, ağda, protez tırnak (Jel-akrilik), kalıcı oje, parafin, kalıcı makyaj (Kaş - eyeliner - dudak), kirpik perması, kirpik boyama, kaş dizaynı, ipek kirpik, porselen makyaj, profesyonel makyaj ve cilt bakım hizmetlerimiz mevcuttur.”dedi.  Hizmet uygulamalarına dikkat çeken Özcan, “Servislerimiz yüksek ısıda steril edilmiş pensler, tek kullanımlık havlu ve topuk törpüleriyle yapılmaktadır.” açıklamasını yaptı.

ÖZEL ORGANİZASYONLAR DA YAPILIYOR

Özcan sözlerini tamamlarken, Sarıyerli hanımlara seslenerek, “Sizleri kuaför salonlarının telaşından fön sesi, boya kokusu ve acele yapılmış manikür-pedikürlerden çok uzakta. Kendinizi özel ve dinlenmiş hissedebileceğiniz, bu ayrıcalıklı eşsiz boğaz manzaralı salonumuzda sizleri eşsiz deneyime davet ediyoruz. Dilerseniz özel organizasyonlarla da bakımınızı keyfe dönüştürebilirsiniz.”dedi.

 

Kuvars Nail Spa Tel: 0212 342 31 75

Maden Mah. Kilyos Yolu Cad. No:135 Kat1 Sarıyer