112’nci sayımız çıktı! Küreselleşen dünyada ulusal ve uluslararası haberler, insanları yerel gündemden uzak tutarken; Sarıyer Posta Gazetesi ilk sayısında olduğu gibi 112’nci sayısında da, ilçenin gündemini Sarıyerlilerle birlikte belirlemeye devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana halkın çıkarları doğrultusunda ilkeli, dürüst, tarafsız ve nitelikli yayıncılık anlayışından ödün vermeyen gazetemiz, 112’nci sayısıyla da sadece Sarıyer’e değil Türkiye’ye örnek olmayı sürdürüyor. Boğaz’ın incisi Sarıyer’in daha da güzelleşmesi, vatandaşların beklenti ve talepleri doğrultusunda daha da yaşanabilir olması için sürdürdüğümüz yayın çizgimizle bu sayımızda da, ilçemizi tüm özellikleriyle öne çıkarmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
“SARIYER SEVDALISIYIM”

İlçede yakaladıkları başarının içten bir Sarıyer sevgisi ve çalışkanlıkla ortaya çıktığını dile getiren Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, “Doğma büyüme Sarıyer’in bir yerlisi; daha da önemlisi, bu özel ilçenin bir sevdalısıyım. Sizlerden aldığımız güven ve ekip arkadaşlarımızın çalışkanlığıyla, gazetemizin ilk sayısındaki azim ve heyecanı hissetmeye devam ediyoruz. Yeni sayımızda da ilçemizin ortak sorunlarını, değinilmeyen meselelerini, yüzümüzü güldüren gelişmeleri ve halkımızın taleplerini en doğru ve en tarafsız şekilde işledik” dedi.
“SARIYER’İN GÖZÜ KULAĞI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Sarıyer Posta Gazetesi’nin özgün içeriğiyle İstanbul ve Türkiye’nin en etkin yerel gazetelerinden bir tanesi olduğunun altını çizen Pehlivanoğlu: “İlçedeki yerel basının tartışmasız öncü gazetesi olduğumuzun bilinci ve sorumluluğuyla; dokuz yıldır olduğu gibi bugün ve gelecekte de ilçemizin meselelerini, vatandaşlarımızın taleplerini sayfalarımızda yer vermeyi sürdüreceğiz. Halkımızın sorunlarını yetkililere duyurmak ve sorunlarını çözmüş bir Sarıyer’in var olmasına gazeteciliğimizle katkı vermek hedefiyle, ilçemizin gözü kulağı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.