Sarıyer’de yerel basının öncüsü Sarıyer Posta’nın 109.  Bayram özel sayısı okurlarıyla buluştu.

İlkeli ve objektif haberciliğiyle Sarıyerlilerin güven ve teveccühünü kazanan İlçenin en istikrarlı gazetesi Haziran ayında 2 sayı birden çıkardı. 109 Bayram özel sayısı yine 40 sayfa olan Sarıyer Posta, yayımladığı haberlerle rakipleriyle arasını her geçen gün açıyor. 

Tarafsız, objektif ve gündem olan haberleriyle yediden yetmişe kadar herkesin güvenini kazanan Sarıyer Posta109.  sayısı ile yine her zamanki gibi dolu dolu. Sarıyer’in sorunlarını, yapılan hizmetleri, kamudan özel sektöre kadar tüm gelişmeleri okurlarına aktaran Sarıyer Posta Gazetesi 40 sayfalık yeni sayısıyla ile yine fark yarattı.

PEHLİVANOĞLU’DAN SARIYER'E DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Kurulduğu günden bu yana Sariyerlilere destek ve güveninden dolayı teşekkür eden, Sarıyer Posta’nın Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu; “ Gazetemizin zorlu şartlara rağmen tamimiyle bağımsız olarak 109. sayısını çıkarmanın haklı gururunu yaşıyor. Sarıyer Posta, Haziran ayı içinde 2 sayı birden çıkararak. İstikrarını bir kez daha kanıtlamıştır.” Dedi.

Pehlivanoğlu, “Sarıyer Posta Gazetesi olarak,  tüm İslam aleminin ve Sarıyer halkının Ramazan Bayramını tebrik ederim.” Dedi.