Sarıyer Posta Gazetesi olarak, tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, Covid-19 pandemisine karşı verilen amansız mücadelede en ön saflarda yer alan ve bu uğurda hayatlarını kaybeden binlerce sağlık çalışanını minnetle anıyoruz.

Corona virüse yakalanan hastaları iyileştirmek için gece gündüz çalışan, aylardır ailesinden uzak kalan sağlık çalışanları için yurdun dört bir köşesinden 14 Mart Tıp Bayramı mesajları gelirken, Sarıyer Posta ailesi olarak sağlık personellerinin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz.

"SAĞLIKÇILARA MİNNETTARIZ"

14 Mart Tıp Bayramı mesajı paylaşan Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, "1 yılı aşkın süredir tüm dünya corona virüs salgınıyla topyekun mücadele halinde. Bu virüsle amansız şekilde mücadele eden tüm sağlıkçılarımıza minnettarız. Geçtiğimiz yıllarda 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında hastaneleri dolaşır, sağlık çalışanlarının bayramını kutlardık. Fakat şimdi kutlamayalım, sağlıkçılarımıza destek verelim. Çünkü sağlıkçılar kutlamadan çok, insanların kurallara uymasını istiyor. Binlerce sağlık çalışanımızın vefat ettiği bu salgında tüm kaybettiklerimize Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ