Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla Sarıyer Şehit Şeker Aktaş Polis Merkezi’nde görevli polisler ile birlikte pasta keserek, Polis Haftası’nı kutladı.

Türkiye’nin en önemli kurumları arasında yer alan polis teşkilatı, bu yıl kuruluşunun 175. yılını kutluyor. Ulusal güvenlikte ve birçok sosyal sorumluluk projelerinde en ön saflarda yer alan polislere Sarıyer Posta Gazetesi’nden anlamlı bir jest geldi.

POLİSLER GÖREVİNİN BAŞINDA

Corona virüs ile mücadele kapsamında milyonlarca vatandaş evlerinden dışarıya çıkmazken, polisler ise halkın can, mal ve sağlığı için görev başında. Sarıyer Posta Gazetesi olarak kutsal bir görev icra eden polislerimiz ile birlikte emniyet teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla pasta kestik. Sarıyer Şehit Şeker Aktaş Polis Merkezi önünde gerçekleşen mini kutlamaya Sarıyer İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İhsan Süngü, Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel ve karakolda görevli polisler katıldı.

“EMNİYET GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Kutlama pastasının kesiminden önce bir konuşma yapan Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, “Türkiye olarak corona virüsü ile topyekun mücadele ediyoruz. Bu savaşın en önemli unsurlarından biri de hiç kuşkusuz polislerimiz. Sarıyer Posta Gazetesi olarak her zaman olduğu gibi bugün de emniyet güçlerimizin yanındayız. Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir araya geldik. Şahsım ve vatandaşlarımız adına bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“VATANIN VE HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

Sarıyer İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İhsan Süngü, “Öncelikle bu kadar anlamlı olan bir günde bizim yanımızda olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünden dolayı bizleri unutmadınız. Sokağa çıkma yasağının olduğu bir gün de daha da anlamlı oldu. Emniyet güçleri olarak her zaman bu vatanın ve halkımızın hizmetindeyiz. Vatandaşlarımız evlerinde kalsın ve virüsten korunsun. Bizler onlar için görev başındayız. Herhangi bir ihtiyaçları olduğu anda bizlere ulaşmaları yeterli” diye ifadelerini kullandı.

“ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN”

Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel ise, “Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü can-ı gönülden kutluyorum. Allah hepsinden razı olsun. Yokluklarını bizlere göstermesin. Yüce Türk Devleti olduğu müddetçe emniyet güçlerimiz de olacaktır” şeklinde konuştu.

SARIYER POSTA