Sarıyer Posta Gazetesi, başarılı, tecrübeli ve dinamik kadrosuna başarılı bir ismi daha kattı.

Sarıyer’de yayın hayatına, gurur ve kararlılıkla 11. yılına girerek, aralıksız olarak devam eden Sarıyer Posta Gazetesi’nin Reklam Müdürlüğüne Sarıyer’in tanınan simalarından Arzu İşler getirildi.

Gazetemiz, son 5 yılını yönetici olmak üzere 1991-2013 yılları arasında İstanbul Vilayetler Evi’nde, 2014-2016 yıllarında Evrensel Spor Merkezleri ve Sinemacılık firmasında ve bir süre Flash TV’nin reklam departmanında çalışan başarılı iş kadını Arzu İşler’i bünyesine kattı.

“Sarıyer Posta İstanbul’un en çok okunan gazetesi”

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İşler, “İstanbul’un en çok okunan yerel gazetesi olan Sarıyer Posta ekibine katılmaktan dolayı son derece mutluyum. Tüm görüşmelere eşit mesafede olan, gerçek, doğru ve tarafsız haber anlayışını benimseyen Sarıyer Posta Gazetesi olarak Sarıyerlilerin en hızlı ve doğru haberleri almaları için çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar ile yakın ilişkiler içerisinde olarak yayın hayatımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafeli yaklaşımıyla; doğruları takdir eden, yanlışları tenkit eden ve tarafsız yayıncılık esasından ödün vermeyen başarılı çizgisini sürdüren Sarıyer Posta Gazetesi olarak yeni Reklam Müdürümüz Arzu İşler’e çalışma hayatında başarılar diliyoruz.