Sarıyer İlçe Müftülüğü, imzaladığı protokol ile Diyanet Gençlik Merkezi hizmet binası olarak kullanılmak üzere Ferahevler Adnan Kahveci Caddesi üzerinde bulunan ve daha önce İSMEK olarak kullanılan binayı kiraladı.

Son yıllarda yaptığı atılımlar ve hayata geçirdiği projeler ile Müftülüğün Sarıyer’de ön plana çıkmasında büyük pay sahibi olan İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, dikkat çekici bir protokole daha imza attı. Toplam bin 100 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan bina, gerekli düzenleme çalışmalar ve düzenlemeler yapıldıktan sonra hizmete açılacak.

ÇOK SAYIDA ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Gençlik Koordinatörlüğünde Sarıyerli gençlere yönelik kurslar, Türk kültür ve İslam sanatları atölyeleri, sportif faaliyetler, izcilik ve gençlere yönelik çok sayıda çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Koordinatörlük merkezinin giderleri, Türkiye Diyanet Vakfı ile hayırsever Sarıyerlilerden toplanacak bağışlar ile karşılanacak.

KADIOĞLU’NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, “Sarıyer Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi yakında bu binada ilçemizin gençlerine hizmet vermeye başlayacaktır inşallah. Ortaöğretim, lise, üniversite ve diğer gruplara yönelik, kurslar, izcilik, sportif faaliyetler, Türk-İslam sanatları atölyesi ve diğer etkinlikler ile... Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatları çerçevesinde din görevlilerimizin gayreti, hayırsever insanlarımızın desteği ile toplam 1100 metrekare alana sahip olan binamız gerekli düzenleme çalışmaları yapıldıktan sonra hizmete açılacak. Rabbimizden muvaffakiyetler dilerim. Paslanacağımıza yıpranalım.!”