25-29 Eylül tarihleri arasında Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda bu yıl 8.’si düzenlenecek olan Sarıyer Edebiyat Günleri için geri sayım sürerken, Sarıyer Belediyesi’nden ilginç bir çağrı geldi.

Sarıyer Belediyesi, sosyal medya hesabından İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanlarına çağrıda bulunarak, 8. Sarıyer Edebiyat Günleri’ne davet etti.

İki başkandan olumlu cevap

Daveti kabul eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabından, “Sarıyer Edebiyat Günleri'nde sevgili mevkidaşlarım ile birlikte sizlerle olmaktan gurur duyarım. 27 Eylül'de görüşmek dileğiyle” paylaşımını yaptı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise, “Çukurova; sarı sıcak bir vaha, binbir çiçekli cennet bahçesidir. Yaşar Kemal'in Adana'sını bu ruhla temsil etmek bize sonsuz bir gurur verir. Elbette orada olacağım” sözleriyle Sarıyer Edebiyat Günleri’ne katılacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in davete katılıp katılmayacağı ise merak konusu.

SARIYER POSTA