8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal, 23 yıl boyunca yaşadığı Sarıyer Yeniköy’deki köşkü satışa çıkardı. Köşkün satışını gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, satışa ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, köşkün satışını gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, satışa ilişkin açıklamalarda bulundu.

''Satılabilir bir rakam"

Köşkün 20 milyon TL karşılığında satışa çıkarıldığını söyleyen Başaran, “Sahile ikinci parsel, denize yürüme mesafesinde yaklaşık 1 dönüm arsa üzerinde çok güzel bir villa. Merhum Turgut Özal vefat ettikten 6, 7 ay sonra yerleşiyor oraya ve yaklaşık 23, 24 yıl kalıyor orada. Çok da güzel anılar biriktiriyor. Daha sonrasında kendisi 83 yaşında, Allah uzun ömür versin. Oradan taşınma kararı alıyor. Ben evi gördüğüm zaman çok güzel hatıralarla dolu bir evle karşılaştım. 4 katlı 900 metrekare, açık yüzme havuzlu, müştemilatlı, açık otoparklı, saunalı, jakuzili… Yıllar boyunca Özal ailesinin saygıdeğer mensupları, aile bireyleri orada yaşamışlar anılar biriktirmişler. Şimdi ise yeni sahibini bekliyor. Biz orayı satış rakamı olarak 20 milyon liraya satıyoruz. 20 milyon lira rakamı şu anki piyasa koşullarında iyi bir rakam. Satılabilir bir rakam" ifadelerini kullandı.