2008 yılında İmtiyaz Sahibi Levent Pehlivanoğlu tarafından kurulan Sarıyer Posta Gazetesi, tarafsız olarak objektif yayın ile seçkin gazeteler arasında yer almaktadır. Sarıyer Posta hakkında bunları biliyor musunuz?

BİZ KİMİZ? SARIYER POSTA AİLESİ OLARAK SARIYER’İN SESİ OLMAYI HEDEFLEYEN YEREL BİR GAZETEYİZ.

Sarıyer Posta’nın Yenilenme Süresi ve Tirajı Nedir?

Sarıyer Posta Gazetesi, aylık çıkmakta olup 6 bin tiraj olarak Sarıyer ilçe geneline ücretsiz dağılmaktadır.

Sarıyer Posta Gazetesi Nerelere Ulaşmaktadır?

Sarıyer Bölgesi'ndeki 38 mahalleye dağıtım elemanlarımızca; ayrıca Zekeriyaköy Garanti Koza Sitesi, Sarıyer Marketler, Maslak Mashattan, Maslak 1453 ve çevresindeki bir çok plazaya ulaşımı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra İstanbul'un ve ilçemizin önemli kamu kurum ve kuruluşları, STK'lar, bürokratlar, spor kulüpleri, ticari kurum ve kuruluşlara, gaztemiz dağıtım elemanlarımızca adrese ulaştırılmaktadır.

Sarıyer Posta Sadece Gazete Mecrası mıdır?

Hayır. Biz Sarıyer Posta Ailesi olarak 12 yılı aşkın süredir dijital ortamlarda da sizlerin sesi olmaya ve Sarıyer’i Dünya’ya tanıtmaya devam etmekteyiz. www.sariyerposta.com adresimizden güncel gelişmeler ve son dakika haberlerle okuyucularımıza aralıksız hizmet vermekteyiz.

Sarıyer Posta Başka Nerede?

Günümüzde dijitalleşen dünyamızdaki Instagram, Twitter, Linkedin ve Facebook gibi sosyal platformlarda da sizlerin sesi oluyoruz.

Sarıyer Posta Gazetesinin İçeriği Nedir?

Sarıyer’in; gündem, kültür-sanat, siyaset, ekonomi, sağlık, sektör, eğitim, emlak gibi ve tüm sosyal paydaşları okuyucularımızla ve Sarıyer halkı ile paylaşmaktayız.

Hizmetlerimiz Nelerdir?

Basılı yayın, dijital gazete ve sosyal medya reklam hizmetleri vermekteyiz. Profesyonel ekibimizle Grafik Tasarım, Sosyal Medya Yönetimi, Web Dizayn ve CEO çalışması alanlarında faaliyet göstermekteyiz.