Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da öğle saatlerine kadar Avrupa yakasında karla karışık yağmur beklendiğini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Meteoroloji'nin verilerine göre, bugün İstanbul'da bugün öğle saatlerine kadar Avrupa yakasında yer yer karla karışık yağmur olmak üzere, kent genelinde sağanak yağmur etkili olacak. Öğleden sonra ise yağmurun yerine güneşe bırakması bekleniyor.

Bölge genelinde SİS Görülecek

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Marmara Bölgesi'nde bugün çok bulutlu, öğle saatlerine kadar bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda yağmur, iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Bölge genelinde sis ve pus görüleceği belirtildi.

Uzmanlar vatandaşları uyardı!

Bölgede hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyrederken, rüzgarın güney ve güneybatı, gece saatlerinden sonra kuzeyli yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde hafif, yüksek kesimlerde orta yer yer kuvvetli zirai don hadisesi beklendiğinden vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

SARIYER POSTA GAZETESİ