Meridyen Eğitim Kurumları’nın kurucularından Abdullah Alp, Sarıyer Posta’yı ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Levent Pehlivanoğlu’nun ve basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

“Hayallerin Gerçeğe Dönüştürdüğü Çizgi” mottosuyla eğitim hizmeti veren Meridyen Eğitim Kurumları’ndan gazetemize anlamlı ziyaret gerçekleşti.

“Basın mensupları her zaman hatırlanmalı”

Kurumun yöneticisi Abdullah Alp, “Kuruluşumuzdan bu yana bizleri destekleyen başta şahsınız olmak üzere Sarıyer Posta Gazetesi ailesine teşekkür ediyorum. Bu gibi özel günler yılda 1 kere oluyor. Fakat bu tarz mesleklerin kıymeti daha çok bilinse ve emekçiler her zaman hatırlansa. Bu mesleğe emek vermiş değerli duayen isimlerle çalışmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bu kapsamda tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Meridyen Eğitim Kurumları’ndan büyük başarı

“TYT ve AYT sınavlarında yüzde 97 başarı oranına ulaştık. Diyen Alp, “Bu yıl 3 şubeye ulaştık. 470 öğrenciye eğitim veriyoruz. Son yapılan Bunlar arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İTÜ Mühendislik Fakülteleri gibi önde gelen eğitim kurumları yer alıyor. 2019 yılındaki hedefimiz bu çıtayı daha da yukarı çıkarmak istiyoruz. Daha çok Sarıyerli öğrenciyi üniversiteli yapmak istiyoruz. Bu arada 16 Şubat’ta yapacağımız ‘Meridyen ile tanışma ve bursluluk sınavına’ 4. sınıf ile 11. sınıf arasında eğitim gören tüm öğrencilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Genel Yayın Yönetmenimiz Levent Pehlivanoğlu, Abdullah Alp'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Samimi ortamda gerçekleşen görüşme, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

İletişim: 0532 670 08 68