Yaklaşık 9 yıldır İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) Sarıyer İlçe Temsilciliği yapan Ahmet Çakır, görevi Mali Müşavir Cem Batur’a devretti.

Ahmet Çakır tarafından 2010 - 2019 yılları arasında yönetilen İSMMMO Sarıyer İlçe Temsilciliği’nde bayrak değişimi yaşandı. Yeni dönemde görevi Cem Batur ve ekibi yürütecek.

“Her zaman yanlarında olacağım”

Konuyla ilgili açıklama yapan Ahmet Çakır, “İSMMMO tarafından 2010-2019 dönemleri arasında üç dönem severek ve gururla yaptığım Sarıyer ilçe temsilciliği görevimi yeni atanan sevgili kardeşim Cem Batur ve ekibine devretmiş bulunmaktayım. Kendilerini tebrik eder ve başarılar dilerim. Yeni ilçe temsilcim Cem Batur nezdinde görev alan tüm ekip arkadaşlarıma önce bir ağabeyleri olarak sonra da ilçemiz adına gerekli destek ve yardım için her zaman yanlarında olacağım. Üzerimde emeği olan herkese yürekten teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İşte İSMMMO Sarıyer İlçe Temsilciliği’nin yeni yönetimi:

Sarıyer Temsilcisi: Cem BATUR

Temsilci Yardımcıları: Adem Duyuş, Hanife Soylu, Nizamettin Kalafat, Fatma Hurşan Kılıç, Derya Taşkıran, Şerif Demirci, Özge Özgür Güvercin, İlknur Bakikol, Leyla Gül, Canan Uzun.

SARIYER POSTA