Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nusaybin’de teröristlerle girdiği çatışmada kurşunlardan birinin cep telefonuna isabet etmesi sonucu hafif yaralı kurtulan Uzman Çavuş’a, kullanılamaz hale gelen telefonun yenisini hediye etti.

 

AdsızMardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada kurşunlardan birinin cep telefonuna isabet etmesi sonucu hafif yaralanan Uzman Çavuş Bozok’un Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediyesi Mardin Valiliğince ulaştırıldı. Mardin Vali Yardımcısı Erkan Çapar, hastanede ziyaret ettiği yaralı Uzman Çavuş Bozok'a, Erdoğan'ın "geçmiş olsun" temennisini ileterek cep telefonu hediyesini takdim etti. Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak da Bozok ile telefonda görüşerek yaralı askere, “geçmiş olsun” dedi ve acil şifalar diledi.

 

Bozok: Cumhurbaşkanı'ma teşekkürlerimi iletirseniz çok sevinirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın anlamlı jesti sonrası konuşan Bozok, "Cumhurbaşkanı'ma teşekkürlerimi iletirseniz çok sevinirim. Cumhurbaşkanı'm, böyle bir hediye beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim. Sonuçta bu benim vatani görevim. Bu vatanı kimse sahipsiz görmesin, hepimiz bunun için mücadele ediyoruz." sözlerini kaydetti.