Sarıyer Belediyesi Bahçeköy Gündüz Bakım Evi ve Beylikdüzü Belediyesi Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Bakım Evi’nin minik öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı birlikte kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Bahçeköy Gündüz Bakım Evi’nin öğrencileri Türkan Saylan Yaşam Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen törende bir araya geldi. Kreş öğrencileri, hazırladıkları Cumhuriyet şiirlerini büyük bir coşkuyla okudu.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Kutlama saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Beylikdüzü Belediyesinden gelen arkadaşlarına ev sahipliği yapan Sarıyerli minikler Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşadı. Çocukların küçük yaştan itibaren Cumhuriyet ve Atatürk bilincini kazanmalarını amaçlayan bu etkinlikler hafta boyunca Sarıyer Belediyesi’nin diğer kreşlerinde de devam edecek. Çocukların düzenlediği fener alayının ve bando gösterisinin ardından sahneye çıkan sihirbaz, öğrencilere heyecanlı dakikalar yaşattı. Ellerinde Türk bayrakları ile yaptıkları gösteriler veliler ve öğretmenler tarafından ayakta alkışlandı.

SARIYER POSTA