ÇYDD Sarıyer Şubesi’nin 14. Olağan Genel Kurul’u gerçekleştirildi. Başkanlığa bir kez daha Gül Çağlayan seçildi. Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Yaşam Merkezi’nde dün yapılan genel kurul, pandemi nedeniyle alınan sağlık önlemlerine uygun olarak gerçekleştirildi.

Belirli sayıdaki üyenin katılımı ile yapılan genel kurulun divan başkanlığını Eczacı Fatik Eker yaptı. Genel kurul açılışında üyelere hitaben konuşmada bulunan Başkan Gül Çağlayan, "Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle faaliyetlerimizi kısıtlı olarak gerçekleştirmemize rağmen, şube olarak, öğrencilerimize her türlü desteği vermeye devam ediyoruz" dedi.

“ÇAĞDAŞ YAŞAM DEMEK DEMOKRASİ, CUMHURİYET, UYGARLIK, NAİFLİK VE ATATÜRKÇÜLÜK DEMEKTİR”

Çağlayan şunları söyledi: "Bizler toplumun çağdaş, laik, Atatürkçü, demokrasiye gönül vermiş, cumhuriyet ilkelerine yürekten bağlı bireyler olarak, gençlerimizin iyi bir eğitim alıp, geleceğe sağlam ve emin adımlarla ilerlemeleri için çaba harcıyoruz. Sosyal sorumluluk duygusuyla hareket eden ÇYDD Sarıyer Şubesi’nin, bu amaç doğrultusunda daha başarılı olması için tüm üyeler olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Çağdaş yaşam demek demokrasi, cumhuriyet, uygarlık, naiflik ve Atatürkçülük demektir. Ülkemiz ve ulusumuzun birçok olumsuzlukları yaşadığı bu günlerde el ele, omuz omuza karanlığa karşı, aydınlığa doğru yürümeliyiz. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan covid-19 salgını nedeniyle faaliyetlerimizi kısıtlı olarak gerçekleştirmemize rağmen, şube olarak, öğrencilerimize her türlü desteği vermeye devam ediyoruz." Yeniden ÇYDD Sarıyer Şube Başkanı seçilen Gül Çağlayan, derneğe bağışlarıyla destek veren kişilerle, Atatürkçü Düşünce Derneği’ne ve Sarıyer Belediyesi’ne de teşekkür etti.

YAPILAN SEÇİMDE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Gül Çağlayan, Saniye Oya Şamlı, Necati Yazır, Seher Salmanoğlu, Kariye Asuman Mangır, Yücel Sevinç, Mehmet Ali Tellal

SARIYER POSTA GAZETESİ