Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Sarıyer Şubesi tarafından her yıl dernekten burs alan üniversite öğrencileriyle yönetici ve üyeleri bir araya getirip, tanıştırmak için düzenlenen toplantı bir kez daha gerçekleştirildi. Sarıyer Merkezdeki Teras Kafe’de verilen kahvaltıda 200’e yakın öğrenci ve dernek üyesi bir araya geldi.

ÇYDD Sarıyer Şubesi, burslu öğrencilerle dernek üyelerini kahvaltıda buluşturdu.

ÇYDD Sarıyer Şube Başkanı Gül Çağlayan öğrencilere ve üyelere hitaben yaptığı konuşmada, Atatürk ilke ve devrimeleriyle vatana sahip çıkmanın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin en başta gelen görevi olduğunu vurguladı. Çağlayan konuşmasında şunları söyledi:

“Çok çalışın kendinizi iyi yetiştirin”

“Sevgili dostlar, değerli öğrenciler her yıl daha fazla öğrenci, daha fazla üye ve daha fazla Çağdaş Yaşam dostu ile aynı ortamda bulunmak, kaynaşmak ve ileriye doğru daha güçlü adım atmak derneğimiz adına çok sevindirici bir olay.

Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bireyi, ülkemizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal  Atatürk’ün askerleri olarak, büyük önderimizin yolundan ve izinden yürümeye and içmiş insanlarırız. Ülkemizin bir karış toprağı bile bizim için canımızdan daha önemlidir. Bu ülkeyi atalarımızdan emanet aldık, gelecek nesillere daha güzel, daha modern, daha çağdaş ve yaşanabilir bir şekilde teslim etmek en başta gelen görevlerimizdir. Bunun için bizim sizden beklentimiz çok çalışmanız, kendinizi iyi yetiştirmeniz, sosyal ve kültürel yönlerinizi geliştirip, Atatürk’ün devrimlerine, ilkelerine ve bize bıraktığı bu vatana sahip çıkmanızdır.”

ÇYDD’nin toplantısına Dernek Genel Merkez Yöneticisi Nur Gerçel, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri Fatik Eker ve Ali Görgülüer, ADD Sarıyer Şube Başkanı Fahrettin Serdaroğlu, ÇYDD Sarıyer Şube yöneticileri, öğrenciler ve konuklar katıldı. Öğrencilere ikram edilen kahvaltıya ÇYDD Sarıyer Şube Yöneticisi Ümit Kütük’ün sponsor olduğu belirtildi.