Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Maslak binaları değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Sarıyer sınırları içinde bulunan 10 ada 7 parselde konumlanan Ziraat GYO Maslak binaları B Blok 1-2-3-4-5-6-7-8-9 ve C Blok 1-2-3-4-5-6-7-8-9 no'lu bağımsız bölümlerden meydana geliyor. Gayrimenkuller mimari proje ve tapu kaydında büro şeklinde projelendirilmiş durumda.

B blok zemin katta Ziraat Bankası Maslak Girişimci Şubesi ve bina giriş kısmı yer alıyor. Zemin katı bir bölümü ile 1. katın bir bölümü banka şubesi şeklinde kullanılıyor. B blokun geri kalan kısmı ile C blokun tamamı ofis ve bürolardan oluşuyor. C blok ana girişi makam girişi şeklinde kullanılıyor.

Ziraat GYO Maslak binalarının KDV hariç pazar değeri 173 milyon 415 bin TL, KDV dahil pazar değeri ise 204 milyon 629 bin 700 TL olarak açıklandı.

Ziraat GYO Maslak binalarının yakın ve komşu parsellerinde A+ plaza ve iş merkezleri bulunuyor. Gayrimenkuller, Uniq Hall, ING Bank Genel Müdürlüğü, Burgan Bank Genel Müdürlüğü ve Otel Steigenberger İstanbul Maslak binalarına yakın mesafede bulunuyor. Ayrıca Ziraat GYO Maslak binalarının yakınında İstinye Park, İstanbul Teknik Üniversitesi Kampüsü ve Atatürk Oto Sanayi Sitesi yer alıyor.