İstanbul’un Avrupa yakası ilçelerinden biri olan Esenyurt, ev arayanların farklı ihtiyaçlarına uygun daire fırsatları sunuyor. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre ilçenin farklı semtlerinde daire kiralayabilirsiniz.

Arnavutköy, Başakşehir ve Beylikdüzü gibi ilçelerle komşu olan Esenyurt, iş ve eğlence merkezlerine yakın konumuyla avantaj sağlar. Her geçen gün kendini geliştirmekte olan ilçede, ihtiyaçlarınıza uygun farklı daire seçenekleri bulabilirsiniz.

İhtiyaçlarınıza göre kiralama yapabilirsiniz

Esenyurt kiralık daire seçenekleri arasında site içi konutlar ve apartmanlar yer alır. Stüdyo, dubleks ve çok odalı daire çeşitleri arasından ihtiyaçlarınıza göre kiralama yapabilirsiniz. Merkezi konumu ve gelişmekte olan ilçelerden olan Esenyurt, uygun kira ücretleri ile farklı bütçelere hitap eder. İlçede yeni yapılan inşaat projeleri ve apartmanlarda bütçenize uygun konforlu daireler bulabilirsiniz. Modern ve yeni apartman sayısının her geçen artış gösterdiği ilçede, lüks daire alternatiflerine uygun fiyatlarla erişebilirsiniz. Ankastre mutfak, parke zemin ve lüks banyo tasarımlarının yer aldığı evler daireler, ilçenin farklı semtlerinde bulunuyor. Toplu ulaşım duraklarına yakın ve merkezi konum avantajlarını inceleyerek Esenyurt’un farklı semtlerinde daire kiralayabilirsiniz.

Aradığınız bölgedeki evleri listeleyebilirsiniz

Gelişmekte olan ilçelerden biri olan Esenyurt’ta, farklı markaların konut projeleri bulunuyor. Site içinde farklı genişliklere sahip daireleri kiralayabilirsiniz. Güvenlik, otopark, yeşil alan ve sosyal donatı imkanları ile ev arayanlara farklı konforlar sunan site içindeki kiralık daireler, keyifli bir yaşam ortamı sağlıyor. Merkezi konumları ve konforlu olanaklara sahip farklı projelerin sitelerinde yaşamaya başlayabilirsiniz. Site bloklarının planında uygulanan farklı daire tiplerini inceleyerek ihtiyaçlarınıza uygun genişliklerde daireler bulabilirsiniz. Stüdyodan dublese geniş bir skala sunan Esenyurt kiralık daire fiyatları farklı bütçelere hitap eder. Emlakjet üzerinden Esenyurt’ta aradığınız özelliklere sahip farklı kiralık daireleri inceleyebilirsiniz. Sayfa üzerinden tek tıkla Esenyurt kiralık daire fiyatları, fotoğrafları ve özelliklerini görebilirsiniz. Kiralık dairelerin muhitleri ve konumları hakkında filtrelemeler yaparak aradığınız bölgedeki evleri listeleyebilirsiniz.

SARIYER POSTA GAZETESİ