Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, Sarıyer'in de aralarında yer aldığı 6 ilçede yeni projeler hayata geçireceklerini ifade etti.

Emlak Konut GYO hem konut piyasasına hareket getirecek hem de yeni projelerini bekleten konut üreticilerini cesaretlendirecek bir hamle yaptı. Şirket, son çeyrekte İstanbul'da 12 projede 15 bin yeni konutu hayata geçirecek.

Proje Ayazağa'ya yapılacak

Projeler hakkında bilgiler veren Gedikli, 2021 yılı sonuna kadar İstanbul'un değerli, merkezi lokasyonlarında yer alan Çekmeköy, Başakşehir, Küçükçekmece, Sarıyer Ayazağa, Avcılar ve Kartal ilçelerinde yer alan projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

2 yılda 35 bin bağımsız bölüm satışa sunulacak

Gedikli, "Bu projelerimiz kapsamında müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre tasarladığımız toplam 15 bin bağımsız bölümü bu sene sonuna kadar, 2022 yıl sonuna kadar ise bunlara ilave olarak portföyümüzdeki mevcut arsaları da geliştirerek 20 bin bağımsız bölümü daha satışa sunmayı hedefliyoruz. Beklenti ve ihtiyaçlara çözüm olacak yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Emlak Konut olarak ülkemizin yarınlarına güveniyor ve üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

SARIYER POSTA