AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Valiliği tarafından yaptırılan ve önümüzdeki günlerde eğitime başlayacak olan Güney Kıldıran İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Olası bir depremde risk taşıdığı için boşaltılan ve İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından deprem yönetmeliğine uygun olarak yeniden inşa edilen Rumeli Kavağı'ndaki Güney Kıldıran İlköğretim Okulu, açılış için gün sayıyor.

Baştan aşağıya yenilendi

Dış inşaatı, sınıfları, atölyeleri, açık ve kapalı spor alanları, laboratuvarları tamamlanan, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un girişimleri ile bahçesi genişletilerek çocuklar için geniş alan oluşturulan Rumeli Kavağı İlkokulu, öğrencilerini kabul etmeye hazır. Okulun iki hafta içinde açılışı yapılarak öğrencilerini kabul etmesi bekleniyor.

"Sarıyer’in geleceğine imza atacak gençler yetişecek"

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun okulda yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Devletimiz, tüm öğrencilerimiz gibi Rumeli Kavaklı öğrencilerimizin de hak ettiği kaliteli ve nitelikli ortamlarda eğitim sağlamak için büyük bir projeye daha imza attı. Dersliklerin yanı sıra, atölyeleriyle, kapalı spor alanıyla, bilgisayar laboratuvarından fen laboratuvarına kadar tüm detayları düşünülmüş bir okulu öğrenci ve velilerimizin hizmetine açıyor. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletimizin ve hükümetimizin tüm kurumlarına emeklerinden dolayı Sarıyerliler adına teşekkür ediyoruz. Bu güzide eğitim merkezinde Sarıyer’in, Türkiye’nin ve dünyanın geleceğine imza atacak başarılı gençler yetişeceğini ümit ediyorum" dedi.

SARIYER POSTA