Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen ve binlerce Sarıyerli öğrencinin katıldığı Yaz Spor Okulları’nın açılışı, coşkulu bir törenle yapıldı.
Sarıyer Belediyesi tarafından bu yıl 9. düzenlenen Yaz Spor Okulları, Çayırbaşı Stadında yapılan görkemli tören ile açıldı. Çeşitli yatırım ve hizmetlere imza atan ve gençlerin, spor kültürüne sahip bireyler olması için çalışmalar Yaz dönemi boyunca devam edecek.

AÇILIŞ GÖSTERİLER İLE RENKLENDİ

Karate, basketbol, kız futbolu, yüzme gibi 10 farklı branşta eğitimler verilecek. 3 bin 310 çocuğa eğitim verilecek Yaz Spor Okulu açılışında, Sarıyer  Vehbi Koç Bando Takımının, gösterisi ile başlayan tören, çocukların kortej yürüyüşü  devam etti. Ali Tınas’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon Moda Dans Atölyesinden yetenekli dansçıların eğlenceli dans gösterileriyle renklendi.

 “AYDINLIK, ÇAĞDAŞ VE BARIŞ İÇİNDE BİR TÜRKİYE SİZİN SAYENİZDE MÜMKÜN OLACAK”

Yaz Spor Okulu açılışında çocuklara seslenen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, sizin güzelliğiniz her tarafa barış ve mutluluk olarak yansısın diyerek şunları söyledi; “Yerel yönetimlerin işinin sadece asfalt yapmak, yol yapmak değildir. Geleceğimizin teminatının çocuklarda ve onların annelerinde olduğu unutulmamalı. Ben inanıyorum ki, siz çok daha önemli yerlere geleceksiniz. Aydınlık, çağdaş ve barış içinde bir Türkiye sizin sayenizde mümkün olacak” dedi.

KARİZMASHOW BEĞENİ İLE İZLENDİ

Şükrü Genç’in konuşmasının ardından sahne ‘Karizmashow Akrobatik Gösteri Ekibi’nin oldu. Akrobasi ile basketbolu birleştiren grubun gösterisi çocuklar tarafından beğeni ile izlendi.

KAYNAK: YAZ OKULLARINDAN COŞKULU AÇILIŞ