Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Veysel Kahraman, Uskumruköy Mahalle Muhtarı Şeyda Üst ve Uskumru İlkokulu Müdürü Abdullah Ziya Karaağaç, mahalledeki ilkokulun içine anaokulu sınıfının yapımı için inşaat çalışmalarına başlanması konusunda toplantı gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz yıl bazı mahalle sakinlerinin Uskumruköy'e yeni bir okul yapılması konusunda gerçekleştirdiği basın açıklaması ile gündeme gelen Uskumru İlkokulu'nda anaokulu sınıfının yapılması için harekete geçildi.

YENİ DÖNEME YETİŞECEK

 Okulda 1 Haziran (bugün) itibariyle inşaat çalışmalarının başlayacağı ifade edilirken, yeni eğitim ve öğretim dönemine yetiştirileceği belirtildi. Sınıfın en az 15 kişilik olacağı ve mahallenin en büyük eksikliklerinden biri olan okul öncesi eğitim sınıfı ihtiyacını karşılayacağı kaydedildi.

MUHTAR ÜST'TEN HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

İnşaatın başlaması ve yapımı konusunda yetkililere teşekkür eden Uskumruköy Mahalle Muhtarı Şeyda Üst, hayırseverlere, "Yapılacak olan anaokulu sınıfı mahallemizin büyük bir eksikliğini giderecek. Bu yüzden Sarıyer Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Fakat bizim o sınıfı donatmamız için bazı ihtiyaçlarımız olacak. Ek dersliğin eğitim malzemeleri ve mobilya için katkılar bekliyoruz. Tüm gayetimiz geleceğimiz olan çocuklar için. Herkesin desteğine ihtiyacımız var" çağrısında bulundu.

SARIYER POSTA GAZETESİ